چای به T1

محافظت از پوست در برابر اشعه ماورابنفش

(دیدگاه {{model.count}} کاربر)
تعداد
نوع
ویژگی‌های محصول
  • وزن خالص: 140 گرم
  • ابعداد: 11 * 8.5 سانتی متر
  • زمان ماندگاری: 2 سال
  • دارای نشان سیب سلامت: بله
25%
24,500
18,500 تومان
آماده ارسال ناموجود
  • {{value}}
کمی صبر کنید...

محتوای مواد معدنی به برای خون سازی مفید است. تنظیم خون رسانی به فولیکول های مو از طریق تقویت خون سازی و تنظیم گردش خون به رشد بهتر فولیکول های مو کمک می‌کند انتی اکسیدان‌های موجود در میوه به منجر به حذف بسیاری از عوامل مضر برای سلامت پوست شده و از این طریق در بهبود چین و چروک پوستی ، حذف لکه های پوستی و در محافظت از پوست در برابر اشعه ماورابنفش نقش ایفا می‌کند.

محصولات مرتبط

1. با خوردن به، عرق بدن خوشبو می‌شود.

بهتر است خانم‌های باردار برای جلوگیری از سقط جنین به مصرف کنند.

  • علاوه بر گوشت به، دانه آن نیز برای التهاب‌ دستگاه گوارش و مخاط‌ها، سرفه‌های خشک، سینه درد، تب و گرفتگی صدا تاثیر شگفت‌انگیزی دارد.
  • میوه به تاثیر مثبتی بر فکر و ذهن دارد.
  • روحیه را احیا کرده و باعث ایجاد نشاط و خوشحالی می‌شود.
  • افسردگی ناشی از انواع سردردها را از بین می‌برد.
  • تقویت کننده قلب، کبد و معده می‌باشد.
  • برای درمان زخم معده مفید است.
  • تحریک کننده اشتهاست.
  • نرم کننده سینه است.
  • ادرارآور بوده و همچنین به هضم غذا کمک می‌کند.
  • از التهاب پلک جلوگیری می‌کند.
  • اگر قصد افزایش وزن دارید، میوه به را مصرف نکنید زیرا فیبر بالایی دارد و تا مدت زیادی شما را سیر نگه می‌دارد.
  • میوه به ضد سرطان است زیرا دارای آنتی اکسیدان می‌باشد.
  • به پایین آوردن کلسترول خون کمک می‌کند.
  • به خاطر دارا بودن پتاسیم، به پایین آوردن فشار خون کمک می‌کند.
  • به خاطر دارا بودن ویتامین ث بیماری‌های قلبی را کاهش می‌دهد.
  • تحقیقات نشان داده است که میوه به ممکن است خاصیت ضد ویروسی نیز داشته باشند.
  • جهت تقویت مغز و اعصاب مفید می باشد.
  • به برای درمان بسیاری از بیماری‌ها از جمله عفونت‌ روده‌، ورم حاد روده، اسهال مخصوصا از نوع خونی، سوزش مجاری ادرار، تنگی نفس، سردردهای مزمن و التهاب‌های مختلف مفید است.
  • از دانه های میوه به در سرماخوردگی و گلودرد استفاده می کنند.
  • مقوی اما دیر هضم است.
  • بوئیدن به موجب رفع حالت تهوع و استفراغ می‏ گردد.
  • از ریفلاکس اسید معده به سمت بالا جلوگیری کرده و از بدبویی دهان جلوگیری می‏کند.

برای تهیه دمنوش به برای هر نفر حدود یک قاشق غذاخوری معمولی از آن را در یک قوری با یک لیوان آب جوش به مدت ۲۰ دقیقه روی بخار، خوب دم کنید و سپس نوش جان کنید.موقع دم‌کردن دمنوش به هل و دارچین نیز به ان افزوده سپس آن را صاف کرده و یک قاشق چایخوری زعفران آب‌کرده به آن اضافه کنید.

 اثرات مثبت بر فکر و ذهن
- احیای روحیه و خوشحال بودن
- از بین برنده افسردگی ناشی از انواع سردردها
- تقویت کننده قلب، کبد و معده- مفید برای زخم معده
- تحریک کننده اشتها
- نرم کننده سینه
- ادرارآور و کمک به هضم غذا
- جلوگیری از التهاب پلک و استراحت چشمان خسته ؛ به این طریق که چند قاچ به تازه را روی محل درد قرار دهید.
- از بین برنده بوی بد دهان
- مفید برای کاهش وزن، به دلیل دارا بودن مقدار زیادی فیبر. اگر شما قصد افزایش وزن دارید، میوه به را مصرف نکنید.
- ضد سرطان به علت آنکه این میوه دارای آنتی اکسیدان می باشد.
- کمک به پایین آوردن کلسترول خون
- کمک به پایین آوردن فشار خون، به خاطر دارا بودن پتاسیم
- کاهش خطرات بیماری های قلبی، به خاطر دارا بودن ویتامین ث
- تحقیقات نشان داده است که میوه به ممکن است خاصیت ضد ویروسی نیز داشته باشند.

وزن خالص
140 گرم
ابعداد
11 * 8.5 سانتی متر
زمان ماندگاری
2 سال
دارای نشان سیب سلامت
بله

دیدگاه خود را بنویسید

  • {{value}}
این دیدگاه به عنوان پاسخ شما به دیدگاهی دیگر ارسال خواهد شد. برای صرف نظر از ارسال این پاسخ، بر روی گزینه‌ی انصراف کلیک کنید.
دیدگاه خود را بنویسید.
کمی صبر کنید...